İnşaat

PVC(SPC) FLOORING

Geleneksel parke ürün ezberini bozarak son teknoloji yöntemleriyle harmanlayarak yapılan bu üründe, kaynağı PVC olan levhalarımızı kullanarak, normal mdf ile yapılan parkelerin aksine su geçirmez, şişmez ve küflenmeme özelliğinden dolayı, üzerine PVC KÖPÜK LEVHA ile parke görünümünü birleştirerek kullanıcıya sunulan bir sektördür.

KAPI

İç mekân tasarımlarında PVC levhadan yapılan kapı modellerinde kullanılmaktadır. CNC ile şekil verildiği için hataların önüne geçilerek A kalite model üretimini hedeflemektedir. Nemli, rutubetli ve su geçirgen yerlerin seçim sebebi olmaktadır. Örneğin; Seperatör ve avm tuvaletleri ve daha birçok çeşitli yerlerde kullanılabilir. Uzun ömürlü kullanım süresinden dolayı da son tüketicilerin bir numaralı tercih sebebidir.

İZOLASYON

İzolasyon amacına uygun olarak iç mekandaki sıcağı dışarı vermemek ve dışardaki soğuk havanında içeri girmemesi üzerine boyadan önce kullanılan PVC KÖPÜK LEVHALAR bu yöntem içinde uygundur. Boya sonrasında dekoratif olarak levhayı olduğu gibi ya da kaplama işlem görülerek de müşterilerimizin kullanım tercihleri arasındadır.

PVC YAPI LEVHALARI

İzolasyon yöntemine ek, yük olarak hafif olması gereken iç mekanlarda tavan gibi detayı olarak ya da su, nem, rutubet ve ısı geçirmemesi gereken yerlerde de kullanılır.

logo

Kullanım Alanları

İletişim

© Copyright 2023 Toyopan İnşaat San. Tic. Ltd. A.Ş  All Right Reserved

Web Tasarım Digital Küre®

Scroll to Top